tratament pentru hemoroizi, fructe de padure, sucuri, fructe, hemoroizi, coacaze, papaya, mure, afine,

Tratament pentru hemoroizi. Fructe și sucuri ideale pentru ameliorarea afecțiunii

Când vorbim despre un tratament pentru hemoroizi, majoritatea celor implicați pun accent pe dieta alimentară. Însă, foarte puțini știu că anumite fructe și sucuri naturale au un rol extrem de important in combaterea hemoroizilor.

Dacă ați introdus deja în dieta dumneavoastră fibrele este cazul să faceți asta și cu fructele și sucurile naturale. Următoarea listă de sucuri și fructe este bună pentru a ajuta la vindecarea sau ameliorarea hemoroizilor.

Sucurile utile în cadrul unui tratament pentru hemoroizi sunt cele obținute din fructe de culoare închisă, amestecate în mod egal cu suc de mere. Sucurile de fructe de pădure închise la culoare sunt cele din cireșe, coacăze, mure și afine.

Boabele acestora conțin antocianidine, antioxidanti naturali și proantocianidine, care reduc durerea și inflamațiile prin tonifierea și întărirea venelor hemoroidale. Beți cel puțin un pahar de amestec de suc în fiecare zi. Sucurile, prin urmare, un excelent remediu de auto-îngrijire pentru prevenirea și tratamentul hemoroizilor.

Fructele și sucurile ideale în cadrul unui tratament pentru hemoroizi

Pepenele galben

Are o bună sursă de vitamine și minerale care întăresc sistemul imunitar. Are un nivel ridicat de beta-caroten și are proprietăți anti-colmatat.

Coacăzele

Coacăzele sunt bogate în vitamina C și minerale. Acest lucru face ca sucul lor să fie ideal în tratamentul pentru hemoroizi. De asemenea, au o cantitate mică de acid gras GLA (acid linoleic gamma), care produce prostaglandină, un hormon antiinflamator care controlează durerea corporală.

Acest suc este de asemenea bun pentru curățarea ficatului și a sângelui. Funcția hepatică bună este necesară pentru menținerea sănătății colonului, rectului și anusului. Bea 1-2 pahare pe zi de coacăze rosii sau negre.

Rodiile

Sucul de rodii, grație propietăților astringente, poate fi util pentru reducerea umflăturilor și, utilizat local, pentru a trata hemoroizii dureroși și inflamați.

Înmuiați un tampon de bumbac cu suc de rodie și împingeți-l ușor în rect. Unii sugerează că sucul de rodie este benefic mai ales în lupta cu hemoroizii apăruți în timpul sarcinii.

Portocalele și bananele

Mănâncă 2-3 portocale și 2 banane pe zi. Portocalele oferă vitamina C, bioflavonoide și fibre. Studiile făcute de cercetătorul francez că bioflavonoidul împiedică apariția hemoroizilor. Bananele furnizează minerale care ajută la întărirea țesuturilor și au multă fibră.

Înainte de a fi coapte, bananele au o proprietate astringentă: folosiți banane parțial coapte cu abur pentru diaree, colită și hemoroizi. Mănâncă două banane dimineața și două seara.

Papaya

Papaya este un fruct excelent deoarece are un conținut bun de minerale, fibre, și enzime pentru digestia proteinelor. Este recomandat pentru prevenirea și ameliorarea hemoroizilor. Fibrele sunt esențiale pentru ca materialul digerat să aibă suficientă cantitate pentru a provoca un scaun normal.

Acestea sunt fructele și sucurile ideale folosite în cadrul unui tratament pentru hemoroizi. Adăugarea mai multor legume la obiceiurile alimentare este de asemenea importantă pentru obținerea mai multor fibre. Aceste fructe și sucuri vă vor ajuta să vă mențineți regulat și să vă asigurați durerea și ușurarea inflamației pentru simptomele hemoroizilor.